[MY] Nasi Ayam Apollo1

Nasi Ayam, nasi makanan ruji melayu!

Org dok tanya kenapa letak nama Gerai Nasi Ayam Apollo? Ada letak bahan terlarang ke,boleh terbang ke awan ke?

Kami masak guna periuk apollo, Tak ada letak apa2 ya cuma masak ngan kasih syg je 😉 jadi jangan takut pada nama ok 👌🏻 kami masak serupa kami nak makan jugak..kami ikhlas memasak dan mengisi bahan…

Harga murah2 je kita jual.. nasi ayam madu macam ni cuma rm5.00 sahaja/pack. Nasi goreng serendah rm5.50/pack sahaja..Lauk dan sayur boleh tambah, boleh pilih sambal tp tak harga sama.hihi..

Menu:

Nasi ayam madu apollo, Nasi goreng sambal meleleh, Nasi Goreng blackpepper, Nasi Goreng special, Air mata kucing.

Jemput mai ya semua lunch nasi di gerai kami!Dibuka setiap hari 11.30 pagi- jualan habis(isnin cuti)Lokasi di hadapan restorannnasi kandar asik, berdekatan pasaraya kinta rantau panjang klang,belakang bus stop,sebelah kiri sebelum.sampai mcdonalds jalan kapar….

Boleh walk in terus atau wassap utk order ya www.wasap.my/+60172545755/nakordernasi

Shared from Nasi Ayam Apollo1 Facebook page.

Note: For advertising purposes, paid partnerships, writing and content creation services, reach us here or leave us a message via our Contact Us page.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.