Dumplings!

As’salaamualaikum, peace be upon everyone!

Ramadan Promo

Ramadan Promo (1)

 Dumplings for sale!

In conjunction with Hari Raya Haji, we are launching a special offer for our frozen dumplings!

You can have it for Raya, serve it to your guests or even give it as a unique Raya gift to your family and friends!

Not sure how to eat it? The dumplings can be eaten on its own, with sauces, soups or noodles. The best thing is the dumplings are fast to cook and good to eat! Try them now! Whassap us at 0122611175 for more details. 

Jia Jia

Pasir Gudang, Pasir Gudang!

As’salaamualaikum, peace be upon everyone!

Kaijia IG (10).png

Khas untuk warga Pasir Gudang!

Haritu kami ke Kulai, insha’Allah 9 Ogos ni kami nak ke Pasir Gudang! Ade yang nak order makanan Cina Muslim kami tak? Kami cuma buka order untuk lunch je.

Tak tau nak order ape?

Ada niangpi (mi sejuk), jiaozi (dumplings), jiuhe (stuffed pockets) dan youbing (flat bread). Frozen dumplings pun boleh order! Pilih je nak daging, ayam atau sayur. Frozen dumplings elok order buat stock kat rumah. Kalau terasa teringin nak makan dumplings tu, boleh je masak frozen dumplings. Tak payah tunggu kami hantar delivery. 

Whassap kami di 0122611175 kalau nak order tau!

Jia Jia

Lunch & Dinner Boxes

As’salaamualaikum, peace be upon everyone!

Ramadan Promo (1)

What’s for lunch or dinner?

If you would like to try some Northwestern China Chinese Muslim food, feel free to whassap us at 0122611175 to place an order or to get more info.

Ramadan Promo (2)

Nak cuba makanan Cina Muslim dari Negara Cina untuk makan tengahari atau makan malam?

Whassap kami di 0122611175 sekarang untuk membuat pesanan atau maklumat lanjut.

Jia Jia

Kickstart your Monday!

As’salaamualaikum, peace be upon everyone!

Kaijia IG (1).png

Our business resumes as usual on 10 July 2017!

For those who would like to try some halal Northwestern China Chinese Muslim food, feel free to whassap us at 0122611175 to place an order or to get more info.

PS: Featured here is our tea time packs, which can also be ordered as mini food packs for small events or special functions.

Jia Jia

Berbuka Bersama Makanan Cina Muslim!

Ramadan Promo (1).png

Nak cuba ubah selera dan berbuka puasa dengan makanan Cina Muslim dari Negara Cina?

Sepanjang bulan Ramadan ini, kami tidak mengenakan sebarang caj penghantaran ke beberapa tempat di sekitar Johor Bahru (untuk pesanan melebihi RM25).

Whassap kami di 0122611175 sekarang untuk membuat pesanan atau maklumat lanjut!

4

Break your fast with a delicious bowl of cold noodles, dumplings or both!

Throughout the month of Ramadan, there will be no delivery charges to selected places in Johor Bahru (for orders above RM25).

Feel free to whassap us at 0122611175 to place an order or for more info!

Jia Jia