Setia Tropika, Setia Tropika!

As’salaamualaikum, peace be upon everyone!

Kaijia IG (16).png

Whassap kami di 0122611175 kalau nak order lunch untuk esok tau!

Tak semestinya esok je. Hari-hari lain pun, insha’Allah kami boleh buat penghantaran. Baik lunch atau dinner, nak order untuk sorang boleh. Dua orang pun boleh. Kalau nak buat katering untuk event pun boleh!

Menu kami:

Sedia makan
1. Niangpi tanpa mianjian – RM5/sekotak
2. Niangpi dengan mianjin – RM5/sekotak
3. Niangti dengan ekstra mianjin – RM5.50/sekotak
4. Jiaozi daging – RM5.50/sekotak
5. Jiaozi ayam – RM5.50/sekotak
6. Jiaozi sayur – RM5.50/sekotak
7. Jiuhe – RM1/keping
8. Youbing – RM2.50/keping
9. Shan Zha Liang Cha – RM1.50/segelas
10. Ekstra cili – RM0.50/paket
11. Ekstra  mianjin – RM0.50/paket

Sejuk Beku
1. Jiaozi Daging/Ayam/Sayur – RM9/10 keping
2. Jiaozi Daging/Ayam/Sayur – RM17/20 keping
3. Jiuhe – RM10/10 keping

Jangan lupa whassap kami di 0122611175!

Jia Jia

 

 

Pasir Gudang, Pasir Gudang!

As’salaamualaikum, peace be upon everyone!

Kaijia IG (10).png

Khas untuk warga Pasir Gudang!

Haritu kami ke Kulai, insha’Allah 9 Ogos ni kami nak ke Pasir Gudang! Ade yang nak order makanan Cina Muslim kami tak? Kami cuma buka order untuk lunch je.

Tak tau nak order ape?

Ada niangpi (mi sejuk), jiaozi (dumplings), jiuhe (stuffed pockets) dan youbing (flat bread). Frozen dumplings pun boleh order! Pilih je nak daging, ayam atau sayur. Frozen dumplings elok order buat stock kat rumah. Kalau terasa teringin nak makan dumplings tu, boleh je masak frozen dumplings. Tak payah tunggu kami hantar delivery. 

Whassap kami di 0122611175 kalau nak order tau!

Jia Jia