Pasir Gudang, Pasir Gudang!

As’salaamualaikum, peace be upon everyone!

Kaijia IG (10).png

Khas untuk warga Pasir Gudang!

Haritu kami ke Kulai, insha’Allah 9 Ogos ni kami nak ke Pasir Gudang! Ade yang nak order makanan Cina Muslim kami tak? Kami cuma buka order untuk lunch je.

Tak tau nak order ape?

Ada niangpi (mi sejuk), jiaozi (dumplings), jiuhe (stuffed pockets) dan youbing (flat bread). Frozen dumplings pun boleh order! Pilih je nak daging, ayam atau sayur. Frozen dumplings elok order buat stock kat rumah. Kalau terasa teringin nak makan dumplings tu, boleh je masak frozen dumplings. Tak payah tunggu kami hantar delivery. 

Whassap kami di 0122611175 kalau nak order tau!

Jia Jia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s